Când teatrul, muzica şi poezia se întâlnesc atunci se naşte arta. Când artiştii ce-şi depun forţa creatoare sunt unii dintre cei mai talentaţi actori români din istoria ţării, arta este dusa la excelenţă. Colecţia “Mari actori români” preţuieşte talentul unor nume ce fac carieră de mai bine de o jumătate de secol.

Colecţia “Mari actori români” reprezintă o serie de CD-uri audio originale; un recital actoricesc de mare valoare,  venit drept încununare a unor cariere actoriceşti remarcabile.
Fiecare CD este o piesă de teatru interpretată de fiecare actor în parte, realizată cu ajutorul mijloacelor moderne de sunet (muzică, sfx, etc). Deşi este un “one man show”, nu este un simplu monolog, ci un recital dinamic.

“Mari actori români”este un proiect de artă cum nu a mai fost făcut până în prezent în România. Este o colecţie de voci şi talente veritabile, care nu au mai fost niciodată scoase în evidenţă în acest fel nici pe tăram mioritic, nici în străinătate. De asemenea, este o modalitate de a aprecia adevărată valoare a teatrului românesc.

”Mi s-a părut un proiect provocator. E ceva ce nici măcar nu s-a încercat după revolutie. Cu atât mai putin să se şi fi reusit. Am avut, şi sper să am şi pe viitor, norocul de a colabora cu nişte Oameni. Cu nişte Artişti... Majusculele sunt imperative în acest caz”, a declarat Sorin Popescu, General Manager Sud-Est Production

created by